Recepció als participants en el projecte europeu Erasmus + de Ciutats Creatives de la Gastronomia que coordina el col·legi denier Pou de la Muntanya
![[Img #12632]](upload/img/periodico/img_12632.jpg)
L’alcalde, Vicent Grimalt, i el regidor d’Educació, Rafa Carrió, han rebut este matí en l’Ajuntament de Dénia als representants dels centres educatius de les Ciutats Creatives de la Gastronomia d’Östersund (Suècia), Bergen (Noruega) i Parma (Itàlia) que participen en el projecte #tastingschools del programa europeu Erasmus + junt amb el col·legi denier Pou de la Muntanya, coordinador del projecte.
L’objectiu del projecte #tastingschools en què participen estes quatres Ciutats Creatives de la UNESCO és aprofitar esta particularitat que les fa úniques a nivell europeu i que obri un potencial educatiu en aquells aspectes relacionats amb hàbits saludables, nutrició sana i treball interdisciplinar fonamentat en els productes locals i la seua distribució, venda i consum.
Es tracta d’un projecte creatiu, multidisciplinar i inclusiu dirigit a estudiants de 3 a 14 anys que pretén millorar les competències bàsiques de l’alumnat i l’aprenentatge amb metodologies innovadores, l’intercanvi de bones pràctiques i el treball cooperatiu a nivell europeu. El projecte inclou la mobilitat entre estudiants, un ús significatiu de les TIC i reunions transnacionals.
El primer d’estos encontres és el que està celebrant-se a Dénia del 18 al 20 d’octubre.
L’alcalde, Vicent Grimalt, i el regidor d’Educació, Rafa Carrió, han rebut este matí en l’Ajuntament de Dénia als representants dels centres educatius de les Ciutats Creatives de la Gastronomia d’Östersund (Suècia), Bergen (Noruega) i Parma (Itàlia) que participen en el projecte #tastingschools del programa europeu Erasmus + junt amb el col·legi denier Pou de la Muntanya, coordinador del projecte.
L’objectiu del projecte #tastingschools en què participen estes quatres Ciutats Creatives de la UNESCO és aprofitar esta particularitat que les fa úniques a nivell europeu i que obri un potencial educatiu en aquells aspectes relacionats amb hàbits saludables, nutrició sana i treball interdisciplinar fonamentat en els productes locals i la seua distribució, venda i consum.
Es tracta d’un projecte creatiu, multidisciplinar i inclusiu dirigit a estudiants de 3 a 14 anys que pretén millorar les competències bàsiques de l’alumnat i l’aprenentatge amb metodologies innovadores, l’intercanvi de bones pràctiques i el treball cooperatiu a nivell europeu. El projecte inclou la mobilitat entre estudiants, un ús significatiu de les TIC i reunions transnacionals.
El primer d’estos encontres és el que està celebrant-se a Dénia del 18 al 20 d’octubre.
Normas de participación
Esta es la opinión de los lectores, no la de este medio.
Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios inapropiados.
La participación implica que ha leído y acepta las Normas de Participación y Política de Privacidad
Normas de Participación
Política de privacidad
Por seguridad guardamos tu IP
216.73.216.29